Wise Eye OverUnity  online magazine, Research and Analysis

3:33 PM
Електромагнітний генератор без рухомого ротора

Відео від аматора - дослідника, майстра з гаражу, який запустив генератор без фізичного обертання магнітного ротора в режимі самоходу з ознаками заряду акумуляторної батареї.

 Відео яке датується 05 січня 2024 року (11 година 13 хвилин)

На малюнку нижче фотографія установки, показання вольтметра на мультиметрі, заряду АКБ перед пуском #1 (10.57 V), і в процесі роботи #2 (11.57V). Справа спрощена схема комутації конструкції на загальну акумуляторну батарею.  Поясню що ми бачимо. Ми бачимо зростання напруги на АКБ, що свідчить про його заряд в процесі роботи. Друге - батарея не може одночасно заряджатися і віддавати струм навантаженню, отже для роботи системи (мотор і збудження електромагнітів ротора) струм надходить з фаз статора, які з'єднані паралельно через діодні мости. Таким чином у системі явний надлишок потужності, який забезпечує сомохідне енергетичне обертання системи: збудження електромагнітів ротора, робота електродвигуна механічного комутатора  і заряд АКБ.

Дуже цікавий приклад, реалізації ідеї винахідника Парка Дже Суна 
Патент US8629588B2 2014-01-14 /діючий до 2030-12-17/ 
Пристрій для вироблення електроенергії за допомогою щітки джерела постійного струму, що обертається з генератором полюса поля, пристрій для вироблення джерела постійного струму 
(Простіше сказати твердотільний генератор з механічним комутаційним пристроєм * Ред.)

Abstract
Цей винахід відноситься до пристрою для генерування енергії за допомогою щітки джерела постійного струму, що обертається разом з генератором полюсів збудження, причому пристрій містить: генератор полюсів збудження, що має множину залізних осердь, навколо яких намотано котушку або дріт; обмотувальний дріт, що використовується для вироблення електроенергії, причому обмотувальний дріт сформовано так, щоб намотатися навколо генератора полюсів збудження; комутатор, що розташований на одному кінці генератора полюсів збудження; комутатор, що розташований на одному кінці генератора полюсів поля; комутатор, що розташований на одному кінці генератора поля поля.

Серж Ракарський пояснює, як це може працювати, ознайомитися можна, пройшовши за посиланням:   Electric generator with solid state magnetic rotor.

Переглядів: 275 | Додав: WiseEyeOU | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar