Wise Eye OverUnity  online magazine, Research and Analysis

9:21 AM
G.L.I.P. Generation Corp. оголосила: Міністерство енергетики США визнало порушення технології магнітного поля через єдність

САСКАТУН, Словаччина, 27 квітня 2023 р. /PRNewswire/ - "[G.L.I.P.] ... розробив нову конструкцію електродвигуна/генератора, який виробляє більше кВт з меншої кількості кВт-год."
- Вейн Кіллен, Міністерство енергетики США. 

Нещодавно Міністерство енергетики США представило новий прорив G.L.I.P. Generation у магнітних полях великим гравцям галузі, включаючи американських військових.
ZERG, що розшифровується як Zero Electromotive Repulsion Generation, використовує природну зворотну ЕРС для додаткової енергії вперед. Дані Intertek показують, що обороти ZERG збільшувалися при додаванні навантаження. Це продемонструвало, що крутний момент падав зі збільшенням навантаження. ZERG також додавав деяку механічну енергію «як двигун» у міру збільшення вихідного струму.
Сторінка звіту Intertek 3. "[фото нагорі] ... Двигун працює швидше, коли на вихід генератора додається навантаження.
"Це вже не теорія білої дошки, ми її побудували", - пояснив президент G.L.I.P. ДІ ДЖЕЙ ВІТТАКЕР.
Ця технологія також долає бар'єри щодо запасу ходу електромобіля та часу заряджання. MEIM використовує аналогічну маніпуляцію магнітним полем ZERG. MEIM – це, по суті, імпульсний двигун. Але на відміну від імпульсного двигуна, магнітні поля MEIM присутні в непогашеній фазі. MEIM замінює кіловати на гауси, що призводить до того, що електромобілі подорожують на більші відстані з меншими батареями.
Далі Віттакер додав: «Це матиме великий вплив на світову арену. Але ніщо так не вплине на світову економіку, як зміна клімату. До термоядерного синтезу, якщо він взагалі можливий, ще десятки років. Наша технологія побудована і готова до цього десятиліття».
Чому G.L.I.P. Generations David Joseph, а не наукова спільнота?
У Девіда Джозефа на це є відповідь: «Це правда, я не є кваліфікованим вченим чи інженером. Але вони не мають шкіл для винахідників і не дають докторських ступенів з винахідництва. Можливо, варто. Але, як говорить прислів'я, і як ми всі знаємо, звичайні люди іноді роблять надзвичайні речі. Я просто звичайна людина, з чудовим партнером».
Технологія ZERG може бути налаштована та масштабована за потреби. Його широке застосування йде від мегапроектів до індивідуальних будинків і будівельних генераторів. Вид такий, що сітка буде там тільки в якості резервної копії. Військові застосування, такі як атомні підводні човни, можуть використовувати як MEIM, так і ZERG. MEIM адаптується до всіх наземних електромобілів, а також рівнин, поїздів, кораблів тощо.
Містер Віттакер підсумував це так: «Ми беремося за священну корову науки. Важко зрозуміти те, що, як вам сказали, було неможливим, але тепер дивиться на вас. Ми не очікуємо, що наукова спільнота найближчим часом покладе за нас пальмові гілки. Але пересічні люди, я підозрюю, готові сказати «осанна» новому королю, якщо це означатиме більший запас ходу електромобілів і більш екологічну енергію сьогодні».
G.L.I.P. Generation Corporation — це технологічна компанія, що базується на острові Кука, з офісом у Канаді.


Веб-сторінка компанії: www.Glipgeneration.com

ДЖЕРЕЛО: GLIP Generation Operations Corp.

 

Переглядів: 91 | Додав: WiseEyeOU | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar