Wise Eye OverUnity  online magazine, Research and Analysis

9:58 AM
ККД 105,34% при 530 об/хв з генератором потужністю 15 кВт

ДЕЛТОНА, штат Флорида, 10 січня 2022 р. /PRNewswire/ - Невелика корпорація у Флориді, The Franklin-Thomas Company (FTC), продемонструвала сьогодні генератор постійного струму, який показав результат надмірної єдності. Надмірна єдність означає, що генератор виробляє більше електроенергії (ват), ніж ват, спожитих при виробництві потужності. Простіше кажучи – більше потужності, ніж входу.

Тест генератора                 Відкалібрований Гіммельштейн

Хоча надмірна єдність може здатися неможливою, президент FTC Джо Шепард показав відео-тест заходу. Чим швидше Шепард крутив тестований генератор з крихітним двигуном потужністю 1000 Вт, тим вищий ККД зростав. Він же виклав відео на ютуб - https://youtu.be/UBCLRBh9O-o .

Шепард також заявив, що протестований генератор буде публічно показаний на виставці Infinity Industrial Controls у Клірвотері, штат Флорида, у суботу, 15 січнячт. Також буде доступний Zoom, - chris@iicontrols.com Кріс Рат. Через важливість свого винаходу Шепард хоче, щоб люди самі побачили ефективність.
Шепард пояснив, що надмірна єдність була пов'язана з його схемами та розташуванням магнітів. Як наслідок, генератори тепер можуть працювати автономно. Встановіть його в будівлі, запустіть його роботу і більше ніколи не турбуйтеся про те, що у вас знову з'явиться електрика. Електромобілі не потребуватимуть акумуляторів і працюватимуть вічно.
Насправді, це досягнення надмірної єдності має необмежене застосування. Перехід на «зелену» енергетику не міг бути простішим. Усуньте потребу у викопному паливі для виробництва електроенергії та усунено викиди вуглецю. Така ж доля чекає і на атомну енергетику. Сталий розвиток має бути переосмислений.
Досягнення Джо Шепарда в надмірній єдності буде поставлено під сумнів - це даність. Але тим, хто ставить під сумнів це досягнення, доведеться подолати серйозну перешкоду: Шепард використовував відкалібрований роторний вимірювач крутного моменту Himmelstein, відкалібрований за стандартами NIST, який вимірював крутний момент, що прикладається до генератора. Точне вимірювання вхідного крутного моменту та зчитування обертів за хвилину є простим. Це насправді все, що потрібно для визначення вхідної потужності у ватах. Вимірювання вихідного сигналу ще простіше. Просто вольтметр і омметр потрібні для вимірювання вихідних ват.
Відеозапис всієї цієї активності залишає дуже мало місця для нерозуміння результатів. Крім того, вимірювання продуктивності, що зростає все вище і вище, демонструє, що технологія Джо Шепарда досягає рівня ефективності, який колись вважався недосяжним. Претенденти мають свою роботу.
Ця технологія почалася в 2007 році, коли компанія Shepard вирішила побудувати вітряні турбіни з вертикальною віссю. Хоча його вітряні турбіни були ефективними, він не міг знайти генератор, який би працював. Як правило, наявні генератори будуть виробляти мало енергії. Шепарду доведеться розробити власний генератор. І він це зробив.
Він подивився на архітектуру генератора і зрозумів, що, регулюючи співвідношення магнітів до слотів, які утримують котушки, він може досягти майже нульового зубчастого зчеплення. Він спробував, і це спрацювало. У нього був майже нульовий зубчастий механізм, який дозволяв його вітряним турбінам обертатися з найнижчою швидкістю вітру.
Наступне питання полягало в тому, як вивести живлення з котушок. Він придумав конфігурацію зірки, і це спрацювало досить добре. Фактично, тестування в Advanced Energy показало ефективність 92,3%. Люди були дуже схвильовані. Шепард був незадоволений.
Знову ж таки, Шепард вивчив це питання і зрозумів, що він може отримати більше потужності та більшої ефективності від генератора, якщо переставить компоненти. Він спроектував і замовив спеціальні плати, впаяв компоненти, встановив плати в свої генератори і перевірив вихід. Його генератори всіх розмірів ожили з новими платами. У FTC є генератори, які змінять світ.

КОНТАКТИ ДЛЯ  ЗМІ 
Джо Шепард - FTC
327223@email4pr.com
(386) 747-3999

Лінетт Баррі – Infinity Industrial Controls
lb@iicontrols.com

Девід Пікетт – Dalrada Corporation
dpickett@dalrada.com

Дорн Ебенкс – Центральна та Південна Америка
dornebanks@gmail.com

ДЖЕРЕЛО: Компанія Франкліна-Томаса

Перклад статті з  PR Newswire: press release distribution, targeting, monitoring and marketing

Переглядів: 161 | Додав: WiseEyeOU | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar